Беріть приклад з мене: Ляшко у рідній школі хизувався перед учнями (ФОТО)

Сьогодні, 25 травня, лідер Радикальної партії Олег Ляшко за традицією відвідав свою рідну Яблунівську школу-інтернат в Чернігівській області

Беріть приклад з мене: Ляшко у рідній шк…

Під час візиту політик привітав учнів із закінченням навчального року, провів відкритий урок і подарував цінні подарунки випускникам, повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу Радикальної партії Олега Ляшка.

У цій школі головний радикал України навчався з 1 по 6 клас і він завжди заїжджає в неї під час своїх візитів у Чернігівську область.

"Перед кожним з вас відкрита велика дорога, як колись переді мною. Тільки від вас залежить, чого ви досягнете в цьому житті. Тому вірте в себе і свої сили. А я нехай буду вам прикладом того, що кожен з вас може все домогтися в житті сам. І кожен раз я приїжджаю сюди, щоб ви бачили – інтернатні діти – найкращі!", – підкреслив Ляшко.

Крім усього, народний депутат подарував навчальному закладу мотоблок, про який його просила директор школи-інтернату. Раніше за кошти політика зробили сучасний ремонт, відкрили комп'ютерний клас, дитячий сад на 30 місць і ігровий майданчик.

"Коли я тут навчався, у нас в кімнаті було по 15-20 хлопців. Тепер у кожного майже своя персональна кімната. Ремонтується корпус їдальні, дах, коридори. Тобто, інтернат змінюється в кращу сторону. Дитячі спогади – найяскравіші! І вчителі повинні дати все найкраще цим дітям, щоб вони поверталися сюди завжди з радістю і любов'ю, як я це роблю. Щоб і через 30 років вони всіх пам'ятали по іменах, як я", – похвалився політик.

"Коли на святі останнього дзвоника в Прилуках на моїй рідній Чернігівщині разом з учнями гімназії #1 співав Державний Гімн України, думав про одне. Ми, дорослі, маємо зробити все, щоб українські діти жили під мирним небом, щоб на війні не гинули їхні батьки, щоб ми повернули наші території, відновили економіку та забезпечили гідне і щасливе життя українцям в рідній країні", – написав Ляшко на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, лідер Радикальної партії Олег Ляшко зізнався, що в дитинстві крав часник і цибулю з города своєї виховательки з Яблунівської школи-інтернату.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вибори 2018: Повне оголення

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme