Гриценко злився з Фірсовим, щоб йти на вибори

Політики оголосили про злиття своїх політсил під час прес-конференції у Вінниці

Гриценко злився з Фірсовим, щоб йти на в…

Сьогодні, 10 травня, у Вінниці лідер партії "Альтернатива" народеп Єгор Фірсов та лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко оголосили про злиття власних політичних сил. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на "Вежу".

За словами Фірсова, таке рішення його партія прийняла зокрема в контексті наступних парламентських виборів, а також у зв'язку з виборами Президента України. Так, лідер "Альтернативи" зазначив, що його партійці також підтримають Гриценка як єдиного кандидата на посаду очільника держави.

Гриценко зазначив, що тривають перемовини з низкою інших партій, які можуть приєднатися до "єдиної команди Гриценка". Зокрема, серед ймовірних партнерів він відзначив Рух Нових Сил, Самопоміч, Народний Контроль, Європейську партію Катеричука, Силу Людей, Демократичний Альянс і "Хвилю" Чумака.

Політик зауважив, що про ще кількох його союзників стане відомо вже до кінця травня. Що стосується ймовірного лідера, який може очолити об'єднання політичних сил на Вінниччині, Гриценко зазначив, що про це говорити ще зарано.

Нагадаємо, що у березні 2018 року в ефірі телеканалу ZIK Анатолій Гриценко пообіцяв: як стане президентом, ініціює закон, згідно з яким держслужбовці при отриманні посади підписуватимуть згоду на провокацію хабарем.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вибори 2018: Повне оголення

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme