"Ні виборам за законом Януковича": Під Радою вимагають виборчої реформи

Сьогодні, 17 травня, біля Верховної Ради розпочалася акція "Ні! виборам за законом Януковича" основна вимога якої – ухвалення Виборчого кодексу з відкритими списками

Про це повідомляє у Twitter рух "Чесно", передає Depo.ua.

Як повідомляють організатори, основна вимога акції – ухвалення Виборчого кодексу з відкритими списками. Мітинг розпочався з виконання Гімну України.

Акція розпочалась з виконання Гімну України #відкриті_списки ???????? pic.twitter.com/ADCBk5fEPi

— ЧЕСНО (@chesno_movement) May 17, 2018

Представники руху зазначили, що виборча реформа повинна бути ухвалена ще у 2015 році, але, за їх словами, влада своєї обіцянки не дотрималася.

"Тепер до парламентських виборів лишається півтора року, а певності, що реформу ухвалять, немає, тож доводиться виборювати її акціями", – повідомляють активісти.

Ухвалити її мали ще в 2015 році, але обіцянки не дотримали. Тепер до парламентських виборів лишається півтора року, а певності, що реформу ухвалять, немає, тож доводиться виборювати її акціями. У чому полягає виборча реформа та чому вона критично важлива. https://t.co/xPCmxyq61f

— ЧЕСНО (@chesno_movement) May 17, 2018

Нагадаємо, наприкінці квітня Комітет виборців України заявляє про застосування масштабних технологій підкупу на виборах до Об'єднаних територіальних громад.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вибори 2018: Повне оголення

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme