Вакарчук-президент є проектом Сороса, - ЗМІ

Міжнародний фонд Джорджа Сороса "Відродження" намагається висунути на пост президента України відомого співака Святослава Вакарчука

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на The Washington Times.

За даними видання, фонд Сороса зацікавлений в газотранспортному бізнесі України, сільському господарстві, енергетиці, охороні здоров'я та ІТ-галузі.

Журналісти відзначають, що в їхньому розпорядженні є безліч підтверджують фото з Давосу.

"Вакарчук посідає особливе місце в українській культурі, оскільки його музика і активність були голосом за народну біль...", - йдеться в статті.

Журналісти відзначають, що після "первісного набігу" в політику Вакарчук залишив своє місце в Раді в 2008 році через рік.

"Вакарчук любить свою країну і, без сумніву, хоче робити те, що відповідає її інтересам. Але співакові - у якого дуже невеликий досвід в бізнесі чи політиці, буде нелегко протистояти "машині Сороса", колись впровадженої чисельними представниками" відкритого суспільства" (фінансується Соросом - ред.)".

Американські журналісти відзначають, що українці повинні добре подумати над тим, кому вони хочуть довірити владу в країні.

"Послужний список Сороса не викликає бажання наслідувати його в жодної амбіційної нації", - відзначили в The Washington Times, наводячи приклад Угорщини.

"Країнам, що розвиваються, які прагнуть свободи, верховенства закону і переваг ринкової економіки, було б непогано вчитися на досвіді США, а не купувати пляшку зміїного масла у доктора Сороса", - резюмує видання.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вибори 2018: Повне оголення

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme