Вибори у тергромадах: Геращенко вимагає покарати політиків і партії за "гречкосійство"

Перший віце-спікер Ірина Геращенко закликала правоохоронців порушити кримінальні справи за фактами підкупу виборців і тиску на виборчі комісії під час вибори до місцевих органів влади в об'єднаних територіальних громадах

Про це вона заявила на погоджувальній раді, передає Depo.ua.

"Поки депутати відпочивали відбувалися вибори до місцевих органів влади в об'єднаних територіальних громадах. Ми всі маємо численні звернення, особливо по Одеській області щодо підкупу і тих жахливих речей, які відбувалися на цих виборах. Хочу звернутися насамперед до поліції, до МВС, що, коли вже вже по суті стартує президентська і парламентська кампанія, ми маємо дбати про чесність виборів", - зазначила вона.

"Мають бути терміново порушені кримінальні справи за всіма ганебними фактами підкупу, залякування, шантажу, тиску на виборчі комісії. Мають бути названі прізвища і політичні сили, які були причетні до намагань підкупити виборців. Жоден змінений закон про вибори до Верховної Ради не змінить саму платформу виборів, якщо і далі буде грати гречка, гривні. долари і все таке інше", - сказала Гераценко .

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вибори 2018: Повне оголення

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme